NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
FRISSE AARDAPPELSALADE
FRISSE AARDAPPELSALADE 750 gram nieuwe aardappels, geschild 1 rode ui 3 lente-uitjes teentje knoflook, geperst 1 tl grove mosterd 2 el witte wijn azijn 4 el olijfolie 2 takjes peterselie zout en versgemalen peper Kook aardappels in water met zout gaar. Snij rode ui in dunne ringen, snipper lente- uitjes en hak peterselie. Klop een dressing van geperste knoflook, wijnazijn, mosterd, olie, zout en versgemalen peper. Laat de aardappels iets afkoelen, zodat je ze net kunt vastpakken. Snij in plakjes van 1 cm en leg ze in laagjes in een platte, wijde schaal. Bestrooi elke laag met ringen ui, lente-ui en peterselie. Schep de dressing eroverheen terwijl de aardappels nog lauw zijn, dan trekken de smaken er goed in. Laat afkoelen. Schep af en toe voorzichtig om. De plakjes moeten heel blijven. Tip: Met gehalveerde gekookte krieltjes is deze salade ook super-lekker. Roer er ook eens uitgebakken spekjes door. Spekvet niet weggooien, maar door de dressing kloppen. Je kunt dan met de helft van de olie toe.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
FRISSE AARDAPPELSALADE
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING