ADRES
Adresregel 1
Stad /CityCounty/State
CONTACT
e: yourname@yourdomain
f: 01234 000001
Aardbeien-prosecco jelly
Aardbeien-prosecco jelly
200 gram aardbeien
half glas prosecco
125 gram geleisuiker
halve el citroensap
Was aardbeien, verwijder kroontjes. Snij in stukjes. Voeg citroensap, prosecco en
geleisuiker toe. Breng al roerend zachtjes aan de kook. Laat 4 min zacht pruttelen.
Neem pan van vuur. Laat druppeltje op porseleinen bord vallen. Wordt het stevig,
dan is de gelei goed. Te slap? Voeg nog wat druppels citroensap toe en kook nog
even door. Vul smalle hoge glazen met gelei en laat helemaal afkoelen.
Tip: Giet de gelei in een goed schoongemaakte, uitgekookte jampot en geef 'm als
jam bij muffins of scones of toast van witbrood. Of meng een lepeltje door een
zomerse sladressing.