NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Andijviesla met yoghurt dressing
ANDIJVIESLA MET YOGHURTDRESSING halve krop andijvie 100 ml yoghurt 2 el mayonaise 2 el sinaasappelsap halve tl cayennepeper l tl Italiaanse kruiden zout Kies de mooie malse bladen voor de sla. Was, droog en snij in smalle reepjes. Klop een dressing van yoghurt, mayonaise, sinaasappelsap, cayennepeper, Italiaanse kruiden en zout. Meng met andijvie, laat 15 min intrekken. Lekker fris bij chili con carne, witte bonen, linzen en paddenstoelenpizza. Tip: je kunt er mandarijnpartjes of sinaasappelstukjes en zwarte olijven aan toevoegen.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Andijviesla met yoghurt dressing
SELDERIJKOEKJES Bijgerecht, voor 12 tot 16 koekjes: halve selderijknol zout en versgemalen peper 2 tl kerrie 1 ei 3 el bloem olie om in to bakken Schil de selderijknol en rasp hem op de grove rasp. Laat een half uurtje uitlekken in een zeef. Meng met losgeklopt ei, peper en flink wat zout. Bestrooi met bloem en vermeng nogmaals goed. Verhit zo veel olie in een grote koekenpan, dat de hele bodem bedekt is. Schep met een vork zes kleine bergjes van het selderijmengsel in de pan. Druk ze een beetje plat, maar zorg dat ze elkaar niet raken. Bak de koekjes op een rustig vuur tot de randjes bruin worden. Keer ze met een spatel en bak zo ook de andere kant. Serveer ze direct of laat ze afkoelen op een bakplaat en verhit ze vlak voor gebruik 5 min in een hete oven. Heerlijk als hartig (vegetarisch) bijgerechtje bij winterse gerechten zoals boerenkool, hutspot en erwtensoep. Of bij een krachtige stoofschotel, bijvoorbeeld hazenpeper.
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING