NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Artisjokken
ARTISJOKKEN MET VINAIGRETTE 4 grote artisjokken 1 citroen halve el zout Voor de dressing: 1 gesnipperd rood uitje 1 teen knoflook, fijngehak 2 tl mosterd 3 el wittewijnazijn 100 ml olijfolie, extra vergine versgemalen peper en zout 1 el gesnipperde bieslook 1 el fijngehakte peterselie 1 el gehakte kappertjes Was de artisjokken, verwijder de harde buitenste blaadjes en draai de steel eruit (flink kracht gebruiken). Dep de onderkant met citroensap. Snij ca 2 cm van de bovenkant af en knip de harde top van de overige blaadjes. Kook ze in ruim water met zout en citroensap in 45 a 50 min gaar (leg er een bordje op om ze onder water te houden). Als je de blaadjes er gemakkelijk uittrekt, zijn ze gaar. Laat op hun kop uitlekken op een schone doek. Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en klop even stevig met een vork. Voeg, indien te dik, een paar eetlepels water toe. Serveer de lauwe artisjokken op een bord en zet er een kommetje dressing naast.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Artisjokken
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING