ADRES
Adresregel 1
Stad /CityCounty/State
CONTACT
e: yourname@yourdomain
f: 01234 000001
Basis luchtige pudding:
Basis luchtige pudding:
Recept:
5 dl melk
75 suiker
12 á 16 gram gelatine( 6 blaadjes)
4 eidooiers
4 eiwitten
Smaakstof
Werkwijze:
Eidooiers mengen met 0,5 dl melk en 25 suiker.
Helft van de melk en 25 suiker koken
Een beetje kokende melk door het eidooier mengsel en dan terug bij de hete melk
en goed doorroeren.
Binden op laag vuur.
Geweekte gelatine toevoegen en oplossen, dan door een zeefje passeren.
Rest van de koude melk toevoegen en koud zetten.
Zodra de massa begint te geleren, de eiwitten stijf kloppen met 25 suiker.
De puddingmassa monteren met de eiwitten.
In natgemaakte vorm of vormen gieten.