ADRES
Adresregel 1
Stad /CityCounty/State
CONTACT
e: yourname@yourdomain
f: 01234 000001
BLOEMKOOL MET GEBAKKEN BROODKRUIM
BLOEMKOOL MET GEBAKKEN BROODKRUIM
1 bloemkool
zout en versgemalen peper
2 el geraspte belegen kaas
30 gram broodkruim (of paneermeel)
2 el boter
1 teen knoflook, geplet
Warm oven voor op 200 graden. Smelt boter in koekenpan, niet bruin laten worden.
Laat knoflook 5 min meesudderen. Verwijder knoflook, zet vuur hoog en bak
broodkruim mooi goudbruin. Kruid met peper en zout.
Maak bloemkool schoon, kook hem in ruim water met zout in z'n geheel tot de stronk
net gaar is. Leg in ovenschaal, voeg zo nodig 1 lepel kookvocht toe. Bestrooi met
kaas, laat even smelten in hete oven. Bedek met dikke laag gebakken broodkruim.