NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Chocolade cupcake met karamel
Chocolade cupcakes met karamel Voor de cupcakes: 175 gram bloem 1 tl bakpoeder 175 gram zachte boter of margarine 175 gram fijne kristalsuiker 3 eieren, losgeklopt 1 tl vanille-essence 85 gram chocoladesnoepjes met harde karamel, fijngehakt Voor het glazuur: 200 gram poedersuiker 2 tl cacao 2 el water 1. Verwarm de oven voor op 190°C. Zet 30 papieren vormpjes in meerdere cupcakevormen. 2. Zeef de bloem en het bakpoeder boven een grote kom. Voeg de boter, suiker, eieren en vanille-essence toe en klop alles met de handmixer tot een glad beslag. Roer de helft van de fijngehakte chocoladesnoepjes erdoor. 3. Schep het beslag in vormpjes. Bak de cupcakes 15-20 minuten in de oven, of tot ze goudbruin en gerezen zijn en stevig aanvoelen. Laat ze op een taartrooster afkoelen. 4. Zeef voor het glazuur de poedersuiker en cacao boven een kom en roer ze met het water tot een glad glazuur. Schep dit op de cupcakes en verdeel de rest van de gehakte chocoladesnoepjes erover. Laat het glazuur hard worden.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Chocolade cupcake met karamel
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING