ADRES
Adresregel 1
Stad /CityCounty/State
CONTACT
e: yourname@yourdomain
f: 01234 000001
MELOEN MET RODE PORT
Galiameloen met rode port MELOEN MET RODE PORT
2 kleine rijpe meloentjes
150 ml rode port
4 mooie plakken serranoham
2 takjes munt
Halveer meloentjes overlangs. Verwijder pitten en draden. Steek met de
meloensteker zoveel mogelijk bolletjes meloen uit, maar zorg dat de schil heel blijft.
Vang sap op. (Bewaar 12 mooie bolletjes voor het recept van morgen afgedekt in de
koelkast.) Bewaar wat mooie blaadjes, snipper de rest van de munt fijn en meng
samen met port door meloenbolletjes en sap. Vul meloenhelften hiermee. Laat
minstens een uur intrekken in de koelkast. Schep een keer voorzichtig om.
Vorm van de serranohamplakken vier mooie losse rozetten. Leg bovenop gevulde
meloenhelften, gameer met blaadje munt en serveer. Leegslurpen mag!