NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
PARANTHAS
PARANTHAS Voor 5 platte broden: 500 gram tarwebloem 1,5 tl zout 200 gram ghee 250 ml water Houd een handje bloem achter voor het uitrollen. Meng de rest van de bloem met zout. Kneed er 2 el ghee doorheen en met kleine beetjes tegelijk het water. Ga net zolang door tot je een bal soepel deeg hebt. Laat 10 min rusten. Verdeel deeg in 5 gelijke delen. Vorm hier ballen van. Bestrooi met wat meel en laat weer 10 min rusten. Rol uit tot een platte schijf, bestrijk de bovenkant met ghee, vouw dubbel. Smeer bovenkant weer in met ghee en vouw nog eens dubbel tot een driehoek. Rol uit met de deegroller. Bak op de hete bakplaat tot de randjes beginnen te drogen en zich 'blazen' vormen. Draai om, laat andere kant even bakken tot je weer blazen krijgt. Bestrijk bovenkant nog eens met ghee, draai om en bak tot de onderzijde goudbruin is. Bestrijk bovenkant weer met ghee, draai om en laat ook die kant goudbruin kleuren. Druk grote blazen eruit met de achterkant van een schuimspaan. Serveer direct met gekruide dikke yoghurt en restjes dahl (linzen) en curry.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
PARANTHAS
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING