NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
POMPOENGRATIN
POMPOENGRATIN MET LAURIER Voor 4 personen: 1 kg pompoen, schoongemaakt, in stukjes 3 uien versgemalen peper en zout 2 verse laurierblaadjes (of 1 gedroogd) 1 teen knoflook 100 gram boter 150 gram geraspte pittige kaas Verwarm oven voor op 220 graden. Breng in een grote pan water met zout aan de kook. Kook pompoenstukjes in ca 10 min bijna gaar. Laat uitlekken in een vergiet. Pel intussen de uien en snij in flinke parten. Smelt 50 gram boter in koekenpan, voeg uien, peper, zout en Laurier toe. Laat 6 a 7 min stoven tot ze zacht zijn en goudgeel zien. Halveer knoflookteen, wrijf met snijvlakken de ovenschaal in. Vet daarna in met boter. Leg afwisselend pompoenstukken en ui in Schaal en steek de laurierblaadjes ertussen. Bestrooi met kaas. Smelt de res¬terende boter en Schenk eroverheen. Gratineer 4 tot 6 min in hete oven, tot de bovenlaag goudbruin kleurt. Of 1 min onder de hete grill. Serveer met een herfstige salade met appel, walnoot en knof¬lookcroutons.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
POMPOENGRATIN
POMPOENGRATIN MET LAURIER Voor 4 personen: 1 kg pompoen, schoongemaakt, in stukjes 3 uien versgemalen peper en zout 2 verse laurierblaadjes (of 1 gedroogd) 1 teen knoflook 100 gram boter 150 gram geraspte pittige kaas Verwarm oven voor op 220 graden. Breng in een grote pan water met zout aan de kook. Kook pompoenstukjes in ca 10 min bijna gaar. Laat uitlekken in een vergiet. Pel intussen de uien en snij in flinke parten. Smelt 50 gram boter in koekenpan, voeg uien, peper, zout en Laurier toe. Laat 6 a 7 min stoven tot ze zacht zijn en goudgeel zien. Halveer knoflookteen, wrijf met snijvlakken de ovenschaal in. Vet daarna in met boter. Leg afwisselend pompoenstukken en ui in Schaal en steek de laurierblaadjes ertussen. Bestrooi met kaas. Smelt de res¬terende boter en Schenk eroverheen. Gratineer 4 tot 6 min in hete oven, tot de bovenlaag goudbruin kleurt. Of 1 min onder de hete grill. Serveer met een herfstige salade met appel, walnoot en knof¬lookcroutons.
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING