ADRES
Adresregel 1
Stad /CityCounty/State
CONTACT
e: yourname@yourdomain
f: 01234 000001
PYTT I PANNA
PYTT I PANNA
8 aardappels, in kleine blokjes (mogen gekookt zijn)
halve. grote ui, gesnipperd
40 gram roomboter
250 gram vlees, in blokjes (rosbief, gebraden ham, kalfslapjes)
100 gram knakworst, in stukjes (of blokjes gerookt spek) peper en zout
4 eieren
peterselie, grof gehakt
Bak het vlees (en evt spekblokjes) in een grote braadpan in hete boter. Voeg, als het
vlees bruin is, de uisnippers toe en later de stukjes worst. Schep uit de pan, bewaar
in een Schaal. Bak in hetzelfde vet de aardappelblokjes tot ze gaar en mooi bruin
zijn. Doe het vlees weer terug in de pan en roer alles voorzichtig door. Breng op
smaak met peper en zout. Bestrooi rijkelijk met peterselie. Serveer met een
gebakken ei.
Lekker met bietjes in het zuur.