ADRES
Adresregel 1
Stad /CityCounty/State
CONTACT
e: yourname@yourdomain
f: 01234 000001
RATATOUILLE
RATATOUILLE
3 el olijfolie
1 ui, grof gesneden
1 teen knoflook, fijngehakt
500 gram varkensfilet of hamlappen, in blokken
peper en zout
halve aubergine, in flinke blokken
1 courgette, in plakken
1 rode paprika, in flinke stukken
1 flinke vleestomaat, in blokjes
Half glas rode wijn
takje rozemarijn
takje tijm
takje oregano
1 vleesbouillonblokje
Verhit olie in braadpan, fruit ui tot hij zacht is. Wrijf vlees in met knoflook, zout en
peper en bak goudbruin. Bak aubergine mee. Voeg dan courgette, paprika en
tomaat toe. Bak ca 5 min. Schenk wijn erbij, voeg kruiden en bouillonblokje toe. Laat
ca 20 min heel zachtjes sudderen tot alle groente gaar is en de saus gebonden is.
Zo nodig wat water toevoegen. Serveer met pasta of gekookte aardappeltjes.
Restje over? Bewaar afgedekt in de koelkast. Ratatouille wordt er alleen maar
lekkerder van!