NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
SHAHI TUKRA
SHAHI TUKRA 1 liter volle melk 1 blik (400 gram) gezoete gecondenseerde melk 2 tl kardemomzaden 8 plakjes (krenten)brood 100 gram rozijnen ghee om het brood in te bakken 2 el amandelsnippers Meng melk en gecondenseerde melk en laat tot de helft inkoken. Roer regelmatig om aanbranden te voorkomen. Voeg kardemom toe, meng goed en neem van het vuur. Snij korstjes van de boterhammen en verdeel elk in 4 driehoekjes. Verhit de ghee op een middelmatig vuur, bak stukjes brood om en om tot ze knapperig en goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier. Bak in dezelfde ghee de rozijnen tot ze opzwellen. Schep eruit en laat ook uitlekken. Doe een laagje brood in een platte ovenschaal, schenk er ingedikte melk over, daarover weer een laagje brood, weer melk, en herhaal dit tot melk en brood op zijn. Versier de schaal met de gepofte rozijnen en amandelsnippers.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
SHAHI TUKRA
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING