ADRES
Adresregel 1
Stad /CityCounty/State
CONTACT
e: yourname@yourdomain
f: 01234 000001
SNIJBONEN MET RODE PAPRIKA EN SHOARMAVLEES
SNIJBONEN MET RODE PAPRIKA EN SHOARMAVLEES
500 gram gesneden snijbonen
400 gram gekruid shoarmavlees
2 el olijfolie
1 rode paprika
1 bouillonblokje
1 tl cayenne-peper
Zout
extra veel aardappels
250 ml crème fraiche
Verhit olijfolie in hapjespan, bak shoarmavlees tot het bruin kleurt. Was paprika,
verwijder steel en zaadlijsten en snij in reepjes. Voeg toe aan shoarmavlees en bak
mee. Voeg snijbonen, half kopje water, cayennepeper en het bouillonblokje toe. Laat
met deksel op de pan 20 min pruttelen tot de bonen zacht zijn. Kook intussen de
aardappels gaar. Houd er een paar apart voor morgen.
Proef snijbonen, breng op smaak met zout. Roer van het vuur af de crème fraiche
erdoor.
Serveer met aardappels