NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
SNIJBONEN MET RODE PAPRIKA EN SHOARMAVLEES
SNIJBONEN MET RODE PAPRIKA EN SHOARMAVLEES 500 gram gesneden snijbonen 400 gram gekruid shoarmavlees 2 el olijfolie 1 rode paprika 1 bouillonblokje 1 tl cayenne-peper Zout extra veel aardappels 250 ml crème fraiche Verhit olijfolie in hapjespan, bak shoarmavlees tot het bruin kleurt. Was paprika, verwijder steel en zaadlijsten en snij in reepjes. Voeg toe aan shoarmavlees en bak mee. Voeg snijbonen, half kopje water, cayennepeper en het bouillonblokje toe. Laat met deksel op de pan 20 min pruttelen tot de bonen zacht zijn. Kook intussen de aardappels gaar. Houd er een paar apart voor morgen. Proef snijbonen, breng op smaak met zout. Roer van het vuur af de crème fraiche erdoor. Serveer met aardappels
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
SNIJBONEN MET RODE PAPRIKA EN SHOARMAVLEES
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING