NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Truffeleitjes
TRUFFELVERWENEITJES 4 grote kakelverse biologische eieren 4 tl truffeltapenade (potje) of fijngesneden verse truffel 2 el dikke crème fraiche 2 sprietjes bieslook, gesnipperd 1 el roomboter 1 spriet bieslook, in 8 stukjes (garnering) grof zeezout Was eieren, verwijder kapjes met een eierknipper of scherp mesje. Giet inhoud in een schaaltje. Roer door elkaar, niet kloppen. Kruid met zeezout en bieslook. Smelt roomboter in koekenpan, bak in halve min een roereitje. Blijf roeren met vork. Roer 2 tl truffel erdoor. Overgiet eierschalen met kokend water. Laat uitlekken, zet in eierdop-jes. Vul met roerei, schepje crème fraïche en dotje truffel(tapenade) en wat zoutkristallen. Gameer met sprietjes bieslook. Serveer lauw en geef er een benen eierlepeltje bij. Desnoods kunststof, maar géén metaal en zeker geen zilver, want dat geeft een nare smaak. Tip: Geen verse truffel of truffeltapenade? Een paar druppels goede truffelolie doet ook wonderen.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Truffeleitjes
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING