NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
VENKELSOEP MET HOLLANDSE GARNALEN
VENKELSOEP MET HOLLANDSE GARNALEN 2 venkelknollen 2 sjalotjes, gesnipperd 2 el olijfolie 1 gekookte aardappel, in blokjes 600 ml visbouillon (van blokje of uit pot) 150 gram gepelde Hollandse garnalen 1 el droge sherry 250 ml geklopte ongezoete slagroom zout en versgemalen peper Was venkel, snij in kleine stukjes, bewaar het groen. Meng garnalen met sherry, de helft van het venkelgroen en versgemalen peper. Laat even trekken. Sherry versterkt de garnalensmaak. Verhit olijfolie in soeppan, fruit sjalotsnippers tot ze zacht maar niet bruin zijn. Voeg venkel toe en roerbak ca 2 min. Voeg aardappel en visbouillon toe. Laat ca 15 min zacht pruttelen tot venkel gaar is. Pureer met staafmixer tot gladde soep. Laat aan de kook komen, voeg venkelgroen toe. Breng op smaak met peper en zout. Neem pan van het vuur en roer de geklopte room erdoor. Schep in het midden van diepe borden bergjes garnalen. Schenk de soep er voorzichtig omheen. Serveer met punten toast, gemaakt van oude witte boterhammen.
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
VENKELSOEP MET HOLLANDSE GARNALEN
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING