ADRES
Adresregel 1
Stad /CityCounty/State
CONTACT
e: yourname@yourdomain
f: 01234 000001
Wentelteefjes
WENTELTEEFJES
4 oude (liefst witte) boterhammen
1 ei
150 ml melk
l tl kaneel
50 gram roomboter
2 el suiker
Snij de korsten van de boterhammen. Klop in een diep bord met een vork het ei met
de melk en een theelepel kaneel los. Week twee boterhammen aan beide kanten in
het mengsel van ei en melk. Zorg dat ze goed doordrenkt zijn, maar niet zo slap dat
ze breken. Smelt de helft van de boter in een koekenpan en bak op een rustig vuur
de boterhammen aan beide zijden knapperig en goudbruin. 'Wentel' ze met een
spatel. Herhaal dit met de andere boterhammen. Schep de wentelteefjes op een
bord en bestrooi ze rijkelijk met suiker. Serveer warm. Heerlijk als zondags ontbijt of
lunchgerecht.
Tip! Ook lekker als dessert met een bolletje roomijs en wat verse aardbeien.