ADRES
Adresregel 1
Stad /CityCounty/State
CONTACT
e:
yourname@yourdomain
f: 01234 000001
Rode zalm salade met biet
ZALMSALADE MET RODE BIET
restje geraspte gekookte biet (ca 100 gram)
2 koude gekookte aardappels van gisteren
1 blikje zalm
2 el mayonaise
peper en zout
half sjalotje, gesnipperd
1 tl kappertjes
1 augurkje
lichtgroene hartblaadjes van kropsla
Prak de aardappels met een vork, meng met biet, sjalot, kappertjes en mayonaise.
Verdeel de zalm met vork in kleine stukjes, schep door de salade. Breng op smaak
met zout en peper. Maak een strak bergje salade op een platte schaal. Schik
slablaadjes er omheen. Snij een waaier van de augurk en garneer de salade
hiermee.
Lekker met hardgekookt ei en toast (van oud brood). Drink er een bier¬tje bij of een
koude grinner veltliner (volle Oostenrijkse witte wijn).
Tip: nog wat verse dille of peterselie in huis, meng het erdoor!