NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Rode zalm salade met biet
ZALMSALADE MET RODE BIET restje geraspte gekookte biet (ca 100 gram) 2 koude gekookte aardappels van gisteren 1 blikje zalm 2 el mayonaise peper en zout half sjalotje, gesnipperd 1 tl kappertjes 1 augurkje lichtgroene hartblaadjes van kropsla Prak de aardappels met een vork, meng met biet, sjalot, kappertjes en mayonaise. Verdeel de zalm met vork in kleine stukjes, schep door de salade. Breng op smaak met zout en peper. Maak een strak bergje salade op een platte schaal. Schik slablaadjes er omheen. Snij een waaier van de augurk en garneer de salade hiermee. Lekker met hardgekookt ei en toast (van oud brood). Drink er een bier¬tje bij of een koude grinner veltliner (volle Oostenrijkse witte wijn). Tip: nog wat verse dille of peterselie in huis, meng het erdoor!
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Adresregel 1 Stad /CityCounty/State
CONTACT e: yourname@yourdomain f: 01234 000001
Rode zalm salade met biet
ZALMSALADE MET RODE BIET restje geraspte gekookte biet (ca 100 gram) 2 koude gekookte aardappels van gisteren 1 blikje zalm 2 el mayonaise peper en zout half sjalotje, gesnipperd 1 tl kappertjes 1 augurkje lichtgroene hartblaadjes van kropsla Prak de aardappels met een vork, meng met biet, sjalot, kappertjes en mayonaise. Verdeel de zalm met vork in kleine stukjes, schep door de salade. Breng op smaak met zout en peper. Maak een strak bergje salade op een platte schaal. Schik slablaadjes er omheen. Snij een waaier van de augurk en garneer de salade hiermee. Lekker met hardgekookt ei en toast (van oud brood). Drink er een bier¬tje bij of een koude grinner veltliner (volle Oostenrijkse witte wijn). Tip: nog wat verse dille of peterselie in huis, meng het erdoor!
LAURA’s COOKING
LAURA’s COOKING